Академија уметности на 11. Мостар филм фестивалу

#
}}

11. Мостар филм фестивал
16. – 22. 11. 2017.
Мостар
Босна и Херцеговина

Свечано отварење Мостар Филм Фестивала одржаће се 16. новембра 2017. године у 19.00 сати у Великој дворани Хрватског дома херцега Стјепана Косаче у Мостар.

Током седам дана одржавања, на фестивалу ће бити приказана најновија филмска остварења из Босне и Херцеговине, Хрватске, Србије, Црне Горе, Словеније, Македоније, Словачке, Русије, Румуније, Грузије, Шведске, Холандије, Аустрије и Израела.

Поред такмичарског, документарног, дечијег и студентског програма, планирано је и одржавање радионице Мастер клас, која се показала као један од најбољих пројеката, а такође у оквиру фестивала биће огранизована пословна конференција за регионалну филмску индустрију.

Мастер клас глуме на Мостар филм фестивалу одржаће и професори са Академије уметности: проф. Борис Исаковић и проф. Јасна Ђуричић, а такође прилику да учествују на радионицама у оквиру фестивала имаће и наши студенти глуме.

У такмичарском делу за најбољи студентски филм биће приказана два кратка филма наших студената:филм „Црви“ Немање Лековића и филм „24h љубав“ Милане Никић.

Фестивал се затвара 22. новембра 2017.

Сродне вести