Актуелне вести

Изложба професора и студената Катедре за графику у Солуну

Изложба професора и студената Катедре за графику отворена је у среду 05.04.2017. у Галерији Вафопулио центра у Солуну. Изложба ће трајати до 9. јуна и реализована је у оквиру сарадње Академије уметности Универзитета у Новом Саду и Факултета лепих уметности Универзитета Аристотел у Солуну.

На изложби учествују професори и сарадници: Звонко Тилић, Радован Јандрић, Зоран Тодовић, Аница Радошевић, Александар Ботић, Зоран Грмаш, Јелена Средановић, Милош Станојев, Сања Жигић и студенти Алена Клаћикова, Бранислава Тешић, Јастра Јелачић, Леонија Милисављевић, Вања Танасковић, Иван Перак, Ђорђе Ћорић, Јелена Драгић, Вања Игњац, Миа Џидара, Драгана Ковачевић, Павле Голијанин и Стефан Пфефер.

На отварању изложбе су говорили: директор Вафопулио центра у Солуну Петрос Димитракопулос, декан Факултета лепих уметности Универзитета Аристотел у Солуну Ксенофон Сахинис, директор Школе визуелних и примењених уметности Јоргос Диварис, Манолис Јанадакис професор на Факултету лепих уметности Универзитета Аристотел у Солуну и доц. др Јелена Средановић на Катедри за графику Академије уметности у Новом Саду. Отварању изложбе је присуствовала Драгана Глишић конзул Републике Србије у Солуну.

Каталог изложбе у Солуну

  • 07/04/2017