&#x;&#x;

МУЗИЧКИ КОНСУЛТАЦИЈЕ
пријемни | консултације
Академија уметности у Новом Саду

МУЗИЧКИ КОНСУЛТАЦИЈЕ

БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ У ОКВИРУ ДЕПАРТМАНА МУЗИЧКЕ УМЕТНОСТИ – УПИС 2019/2020.

Од школске 2015/2016 на Академији уметности спроводи се акредитован програм мастер студија – Музика и медији. У оквиру два семестра, студенти овог програма
у могућности су да кроз теорију и праксу стекну сазнања и вештине којима ће владати у раду у медијима при промоцији различитих музичких жанрова.
Куриозитет овог програма јесте да се на њега могу уписати, уколико положе пријемни испит, студенти са завршеним основим студијама СВИХ факултета, а не само они који су завршили ОАС музичке академије и музичке продукције.

Консултације за пријемни испит за МАС „Музика и медији“ биће одржане 12. септембра 2018. године у 10. часова у згради Академије у Ђуре Јакшића 7. 

Пријемни испит ће се састојати од писања текста на једну од три теме:
– Приказ концерта (уметничке или популарне музике)
– Приказ документарног филма
– Фестивал као медиј афирмације (уметничке или популарне) музике као и теста опште културе у којем ће једна трећина укупног броја питања бити у вези са написима из интернет издања дневних новина „Блиц“, „Политика“ и „Дневник“ у периоду од 18. до 25. септембра.

Уметничка радионица за солфеђо и теорију музике, ове године биће реализована по четрнаести пут, а са радом почиње 02. фебруара 2019.

Пројекат је замишљен као вид припрема за полагање пријемног испита за академске студије из предмета солфеђо и теорија музике.

У плану је обнова средњошколског градива, усавршавање вештина и употпуњавање знања из поменутих области, а у складу са захтевима које доноси пријемни испит. Право присуства имају сви нивои средњег музичког образовања. Овогодишњу  Радионицу водиће мр Милена Срдић, наставник вештина.

Курс ће бити реализован сваке друге суботе, у периоду од фебруара до маја 2019.
Током курса биће обухваћена 32 школска часа, расподељена у осам сесија.

Информације о уплати налазе се ОВДЕ.

Детаљније информације о радионици.

Формулар за пријаву. 

Пријављивање заинтересованих учесника врши се писменим путем, факсом или електронском поштом, на обрасцу у прилогу, уз назнаку: Пријава за Радионицу солфеђо и теорија музике:
Академија уметности, Ђуре Јакшића 7, 21000 Нови Сад
Тел.: 021/422-176, 422-177 Фаx: 021/420-187 или на мејл адресу: akademijaumetnostinovisad@gmail.com

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ КОЈИ СУ СРЕДЊУ ШКОЛУ ЗАВРШИЛИ У ИНОСТРАНСТВУ, ПОТРЕБНО ЈЕ УРАДИТИ НОСТРИФИКАЦИЈУ ДИПЛОМЕ: НОСТРИФИКАЦИЈА ДИПЛОМЕ
Akademija umetnosti u Novom Sadu

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман драмских уметности

Akademija umetnosti u Novom Sadu

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман ликовних уметности

Akademija umetnosti u Novom Sadu

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман музичке уметности

Академија уметности у Новом Саду
Akademija umetnosti u Novom Sadu