ПРОМОЦИЈА ЗБОРНИКА РАДОВА АКАДЕМИЈЕ УМЕТНОСТИ

ПРОМОЦИЈА ЗБОРНИКА РАДОВА АКАДЕМИЈЕ УМЕТНОСТИ

Петак, 2. децембар 2016. године у 18 часова

Мултимедијални центар Академије уметности

 

Позивамо Вас на промоцију четвртог броја Зборника радова Академије уметности, која ће се одржати у петак, 2. децембра, у Мултимедијалном центру Академије уметности, Ђуре Јакшића 7, са почетком у 18 часова.

 

На промоцији ће учествовати:

проф. Боро Драшковић, професор емеритус Универзитета у Новом Саду

мр Милош Заткалик,  редовни професор Факултета музичке уметности у Београду и чланови уредништва:

др Весна Крчмар, др Ирина Суботић, др Ира Проданов Крајишник, др Манојло Маравић, др Драган Стојменовић, и др Наташа Црњански (уредница).

 

Зборник радова Академије уметности је научни часопис који излази једном годишње и објављује стручне и научне текстове, теоријске и истраживачке радове из области теорије и филозофије уметности, теорије медија, студије филма, музикологије, теорије музике, театрологије, естетике, историје уметности и уметничког образовања. Зборник радова је покренула професорка Академије уметности др Весна Крчмар 2013. године и уређивала је први број. Уредник другог и трећег броја био др Манојло Маравић, а четвртог броја др Наташа Црњански. До сада је свој допринос реализацији часописа дало више еминентних теоретичара и професора из земље и региона као што су проф. Боро Драшковић, др Јеша Денегри, др Мишко Шуваковић, др Невена Даковић, др Нице Фрациле, др Маријан Рихтер, проф. Милош Заткалик и други. Од ове године Зборник радова је отворио могућност објављивања радова на енглеском језику и у складу са тиме је формиран међународни уреднички одбор.

 

Искрено се радујемо Вашем доласку!

2016

Сродне вести