Scroll Top

Oтварање пројекта “ЕXP:SAN” студентске изложбе радова сва три департмана Академије уметности Нови Сад

POST 2
}}

Oтварање пројекта “ЕXP:SAN”, студентске изложбе радова сва три департмана Академије уметности Нови Сад

Званично отварање пројекта “ЕXP:SAN”, студентске изложбе радова сва три департмана Академије уметности Нови Сад одржаће се у суботу, 21. маја 2022. у новој галерији Академије уметности Нови Сад (Булевар Михајла Пупина 20) са почетком у 18 часова.

Након званичног отварања, посетиоци изложбе ће заједно са студентима ауторима прошетати у објекат Академије који се налази у Косовској 33 где ће имати прилику да од 19:30  часова погледају и остале радове и заказане перформансе, а након тога уживати уз квалитетно вино и добру музику.

Пројекат”ЕXP:SAN” представља студентску иницијативу за продубљивање односа између сва три Департмана на Академији уметности Нови Сад. У самој сржи пројекта утемељена је несумњива потреба младих студената уметности да у свом уметничком раду што више истражују, експериментишу, да комбинују и повезују различите уметничке медије, да се ангажују унутар уметничких колаборација и међусобно размењују своја размишљања и идеје, да проширују свој израз бавећи се и промишљајући о одређеним темама, као и да своје стваралаштво уоквире кроз директну комуникацију са публиком.

Пројекат су подржали Делегација Европске Уније у Србији, ЕУ Инфо Поинт-у, као и винарије Дулка, Бенишек-Веселиновић и Живановић

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.