Scroll Top

Алумни

Алумни АУНС
-

Циљ Алумни удружења Академије уметности у Новом Саду је да повезује и окупља некадашње и садашње студенте и наставнике, и све оне који учествују или су учествовали у раду и активностима Академије уметности, са жељом да се везе сачувају, стварају, јачају и развијају.

Алумни удружење се оснива под покровитељством Академије уметности у Новом Саду, уз подршку Темпус InMusWB програма.

Постаните члан удружења – Алумни

Сајт АЛУМНИ удружења Академије уметности Нови Сад:

Постаните члан, попуните форму и пошаљите на: AUNSalumni@gmail.com

За промену података, или унос нових и додавање информација, послати на: AUNSalumni@gmail.com

Верујем да ће све некадашње и садашње студенте, сараднике, наставнике и запослене на Академији уметности Универзитета у Новом Саду обрадовати вест о оснивању АЛУМНИ удружења чија је мисија да окупи све за које дани проведени у АКАДЕМИЈИ представљају време радости и стваралачке сарадње. Удружење свој први корак чини управо овим позивом да постанете његов члан и тиме омогућите да његово трајање у времену садашњем буде мост између прошлости и будућности, спона која ће трајно држати на окупу и повезивати све којима Академију уметности јесте АЛМА МАТЕР. Што нас буде више та спона ће бити јача, а интензитет наше спремности да са колегама различитих генерација поделимо своје слободно време, разменимо информације и сучелимо креативне идеје одређиваће животност Удружења и енергију његове присутности у нашем културном простору. Намера, дакле, није само да се, речено информатичким речником, “умрежимо” и ћаскајући сећамо протеклих времена и догађаја, него и да успостављену мрежу чланова Удружења препознамо и афирмишемо као креативно изузетно снажан простор заједничког деловања. Та намера, наравно, нема моћ априорног самоодржања и у потпуности је зависна од ваше спремности да је подржите и оживотворујете. Уверен сам да ту подршку нећете доводити у питање, а изречено уверење темељим на вишедеценисјком личном увиду у резултате изузетно плодотворне сарадње студената и наставника Академије уметности. Управо стога, са радујућим оптимизмом очекујем ваше јављање и иницијалне идеје којима ће АЛУМНИ удружење Академије уметности закорачити у, верујем, дуговечну и плодотворну будућност.


Ненад Остојић,
редовни професор Универзитета у Новом Саду
Председник Алумни удружења АУНС

d1-1

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман драмских уметности

l1-3

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман ликовних уметности

m1-1

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман музичке уметности

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.