Scroll Top

Политика приватности

Овом интернет страницом управља Академија уметности Универзитета у Новом Саду (у даљем тексту: Академија уметности) и одговорна је за садржаје који се на њој налазе. Академија уметности поштује приватност својих корисника и због тога не обрађује никакве информације о кориснику, као што су IP адресе, адресе е-поште и/или друге информације о посетиоцима странице. Управо због тога Академија уметности и не користи “колачиће” путем којих би било могуће прикупити неке од Ваших података о личности.

“Колачић” је мали податак који веб страница може послати вашем претраживачу, а који се онда може чувати на тврдом диску. Ако сте забринути због ваше приватности и коришћења технологије “колачићи”, можете подесити прегледач да вас обавести када примите “колачић”. Можете да поставите свој прегледач да одбије “колачиће” које покушавају послати друге веб странице.

Академија уметности користи Google аналитику за прикупљање података који су нам неопходнии за унапређење рада интернет странице Академије.

Академија уметности на својој веб страници путем линкова Вам даје могућност повезивања са другим веб страницама (Facebook, Instagram, YouTube канал и Google Apps), баш као што се те странице могу повезати са нашом.

Важно је да знате да друге веб странице функционишу у складу са њиховим Условима коришћења и Правилима приватности и да Академија уметности нема контролу над истима, да не поседује њихове податке, нити може да гарантује, или да буде одговорна за било који садржај, рекламу, производе или друге материјале који су доступни на тим веб страницама.

Слободни сте да на својим претраживачима инсталирате Privacy Badger (бесплатан додатак који је направила Фондација за електронске границе (Electronic Frontier Foundation – EFF), организација која се бави заштитом права у дигиталном свету), или други алат који вас штити од праћења док прегледате веб.

У случају да дође до измене постојеће Политике приватности, благовремено ћемо вас обавестити на уочљив начин.

Ако имате било каква питања у вези са овом Политиком приватности, молимо Вас да нас контактирате путем мјел адресе: aofarts@uns.ac.rs

d1-1

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман драмских уметности

l1-3

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман ликовних уметности

m1-1

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман музичке уметности

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.