Scroll Top

Студентски парламент

СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ
Младенка Остојић, председник Студентског парламента Академије уметности
Лара Мајкић, студент продекан
Мила Пејић, представник студената Академије уметности у студентском парламенту Универзитета у Новом Саду

имејл: mladenka.ostojic94@gmail. com 
мобилни телефон: 061 23 92 446

Због тренутне епидемиолошке ситуације Студентски парламент АУНС консултације са студентима обавља онлине. Студенти нам се могу обратити на имејл: studentski.parlament.au@gmail.com путем које могу слати своје предлоге, молбе, жалбе или заказати консултације.

Заједно градимо добар и функционалан Студентски парламент и трудимо се да услове студирања учинимо бољим за сваког од нас, зато се не устручавајте да нам се обратите.

Биографија Младенке Остојић:
Средње образовање стекла сам у ЈУ Економској школи у Добоју и завршила га одличним успехом као ученик генерације.
У току средње школе била сам активан члан НВО ТоПееР и кроз Савјет ученика средње школе укључујем се у Мрежу савјета/вијећа ученика Босне и Херцеговине (мреСВУБиХ). У Мрежи постајем предсједница и заступам права и интересе свих срењошколаца БиХ, у чије име потписујем и Меморандум о сарадњи са Министарством просвјете и културе Републике Српске.
У контакт са позориштем долазим у средњој школи кроз активан ангажман у Аматерском градском позоришту града Добој у којем играм у представи „Кабаре, љубав, људи“ у режији Слађане Букејловић, након чега режирам омладинску представу „Луда кућа“.
Мој ангажман у улози продуцента почиње 2014. године у „Дис“ позоришту младих Бањалука, где сам радила на укупно осам представа.
Упоредо радим у Агенцији за сарадњу, едукацију и развој Бањалука као асистент на пројектима развоја и јачања капацитета савјета/вијећа ученика Босне и Херцеговине и пројектима подршке жртвама рата у БиХ.
2018. године уписујем Академију уметности у Новом Саду, смер продукција у аудио – визуелним медијима на Катедри за аудио – визуелне медија, где сам сада студенткиња треће године.
На Академији се активно укључујем у рад студентског позоришта „Промена“ у Новом Саду, радим на продукцији „Фестивала студентског позоришта“ АУНС и иза себе имам неколико филмова.
Тренутно радим на документарном филм „Дјеца циркуса“ који говори о женама силованим у току рата у Босни и Херцеговини и деци рођеној као плод тих силовања.
Током десетогодишњег искуства у НВО сектору прошла сам низ обука из области писања пројеката, стратешког планирања, лидерства, лобирања.

d1-1

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман драмских уметности

l1-3

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман ликовних уметности

m1-1

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман музичке уметности

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.