&#x;&#x;

АКАДЕМИЈА УМЕТНОСТИ
студентски парламент
Академија уметности у Новом Саду

СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ
Филип Кљакић, председник Студентског парламента Академије уметности
Стефан Димитрије Димић, студент продекан
Мила Пејић, представник студената Академије уметности у студентском парламенту Универзитета у Новом Саду

имејл: kljakicfilip@gmail.com.
мобилни телефон: 060 07 44 704

Студенет је друге године монтаже на Катедри за АВ медије, Департмана драмских уметности. Активно се бави филмом и за циљ има повећавање продукције истог на Академији уметности. Отворен је за све нове предлоге и идеје које би побољшале рад и школовање студената свих департмана.
– Верујем да је активна сарадња између три департмана веома важна и свестан сам тренутног проблема који она представља. Надам се да ћемо заједничким радом успети да решимо ове и све остале проблеме са којима се студенти суочавају – наглашава Кљакић.

Студенте Академије уметности могу се обратити Филипу од 14 до 16 часова у објекту Академије уметности који се налази у Косовској 33 сваког петка, уз претходно најавом на мејл адресу: kljakicfilip@gmail.com. 

имејл: visualsmdm@gmail.com.
мобилни телефон: 063 761 77 14

Студент је друге године камере на Катедри за АВ медије, Департмана драмских уметности. Претходно је завршио основне студије на Филозофском факултету, одсек Историја.  Аутор је неколико играних и документарних филмова, попут ,,Лукијан Богдановић-последњи карловачки патријарх”, ,,Улог”, ,,Излаз”, ,,Ране непреболне и опомињујуће”.

Заједно са колегом Филипом Кљакићем покушаће кроз рад Студентског парламента да буде доступан својим колегама, али и да заступа став студената испред професора и управе Академије уметности.

За све студенте стоји на располагању сваког петка од 14 до 16 часова у објекту Академије уметности који се налази у Косовској 33 уз претходну најаву на имејл: visualsmdm@gmail.com.

d1-1

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман драмских уметности

l1-3

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман ликовних уметности

m1-1

——————————–

Академија уметности у Новом Саду
Департман музичке уметности

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.