&#x;&#x;

ALUMNI AKADEMIJA
alumni baza akademije
Akademija umetnosti u Novom Sadu

Alumni AUNS
-

Cilj Alumni udruženja Akademije umetnosti u Novom Sadu je da povezuje i okuplja nekadašnje i sadašnje studente i nastavnike, i sve one koji učestvuju ili su učestvovali u radu i aktivnostima Akademije umetnosti, sa željom da se veze sačuvaju, stvaraju, jačaju i razvijaju.

Alumni udruženje se osniva pod pokroviteljstvom Akademije umetnosti u Novom Sadu, uz podršku Tempus InMusWB programa.

Postanite član udruženja – Alumni

Sajt ALUMNI udruženja Akademije umetnosti Novi Sad:

 

Postanite član, popunite formu i pošaljite na: AUNSalumni@gmail.com

Za promenu podataka, ili unos novih i dodavanje informacija, poslati na: AUNSalumni@gmail.com

 

Verujem da će sve nekadašnje i sadašnje studente, saradnike, nastavnike i zaposlene na Akademiji umetnosti Univerziteta u Novom Sadu obradovati vest o osnivanju ALUMNI udruženja čija je misija da okupi sve za koje dani provedeni u AKADEMIJI predstavljaju vreme radosti i stvaralačke saradnje. Udruženje svoj prvi korak čini upravo ovim pozivom da postanete njegov član i time omogućite da njegovo trajanje u vremenu sadašnjem bude most između prošlosti i budućnosti, spona koja će trajno držati na okupu i povezivati sve kojima Akademiju umetnosti jeste ALMA MATER. Što nas bude više ta spona će biti jača, a intenzitet naše spremnosti da sa kolegama različitih generacija podelimo svoje slobodno vreme, razmenimo informacije i sučelimo kreativne ideje određivaće životnost Udruženja i energiju njegove prisutnosti u našem kulturnom prostoru. Namera, dakle, nije samo da se, rečeno informatičkim rečnikom, “umrežimo” i ćaskajući sećamo proteklih vremena i događaja, nego i da uspostavljenu mrežu članova Udruženja prepoznamo i afirmišemo kao kreativno izuzetno snažan prostor zajedničkog delovanja. Ta namera, naravno, nema moć apriornog samoodržanja i u potpunosti je zavisna od vaše spremnosti da je podržite i oživotvorujete. Uveren sam da tu podršku nećete dovoditi u pitanje, a izrečeno uverenje temeljim na višedecenisjkom ličnom uvidu u rezultate izuzetno plodotvorne saradnje studenata i nastavnika Akademije umetnosti. Upravo stoga, sa radujućim optimizmom očekujem vaše javljanje i inicijalne ideje kojima će ALUMNI udruženje Akademije umetnosti zakoračiti u, verujem, dugovečnu i plodotvornu budućnost.


Nenad Ostojić,
redovni profesor Univerziteta u Novom Sadu
Predsednik Alumni udruženja AUNS

d1-1

——————————–

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Departman dramskih umetnosti

l1-3

——————————–

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Departman likovnih umetnosti

m1-1

——————————–

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Departman muzičke umetnosti

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.