Scroll Top

За студенте: Преузмите ваучере (бесплатне улазнице) за културне и спортске догађаје у Војводини

}}

Ваучери за студенте
Културни и спортске догађаје у Војводини

У оквиру реализације пројекта за унапређење културно – спортских активности студената у академској 2017/2018. години, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић уручио је 21.403 ваучера представницима студентских парламенaта 14 факултета Универзитета у Новом Саду, и 9 високих школа, чији је оснивач Скупштина АП Војводине.

Драган Николић, студент четврте године режије примио је 564 ваучера које би требало да преузму наши студенти Академије уметности у наредном периоду. Сви корисници ваучера имаће прилику да посете најугледније културне установа широм Војводине, као и да користе услуге и садржаје спортских центара.

Поред Српског народног позоришта, Новосадског позоришта и СПЦ „Војводина“ у Новом Саду, институције које су се придружиле овом пројекту су и народна позоришта и спортски центри у Сомбору, Суботици, Кикинди, Зрењанину, Вршцу и Сремској Митровици.

НАПОМЕНА: Приликом издавања ваучера води се евиденција која садржи: име и презиме студента и број индекс. Студент је дужан да остави својеручни потпис као доказ преузетог ваучера.

Ваучере можете преузети сваког радног дана у периоду од 13.00 – 15.00 часова у канцеларији Бојане Бокан која се налази у приземљу Академије уметности у објекту који се налази у Ђури Јакшића бр. 7

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.