За студенте: Преузмите ваучере (бесплатне улазнице) за културне и спортске догађаје у Војводини

}}

Ваучери за студенте
Културни и спортске догађаје у Војводини

У оквиру реализације пројекта за унапређење културно – спортских активности студената у академској 2017/2018. години, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић уручио је 21.403 ваучера представницима студентских парламенaта 14 факултета Универзитета у Новом Саду, и 9 високих школа, чији је оснивач Скупштина АП Војводине.

Драган Николић, студент четврте године режије примио је 564 ваучера које би требало да преузму наши студенти Академије уметности у наредном периоду. Сви корисници ваучера имаће прилику да посете најугледније културне установа широм Војводине, као и да користе услуге и садржаје спортских центара.

Поред Српског народног позоришта, Новосадског позоришта и СПЦ „Војводина“ у Новом Саду, институције које су се придружиле овом пројекту су и народна позоришта и спортски центри у Сомбору, Суботици, Кикинди, Зрењанину, Вршцу и Сремској Митровици.

НАПОМЕНА: Приликом издавања ваучера води се евиденција која садржи: име и презиме студента и број индекс. Студент је дужан да остави својеручни потпис као доказ преузетог ваучера.

Ваучере можете преузети сваког радног дана у периоду од 13.00 – 15.00 часова у канцеларији Бојане Бокан која се налази у приземљу Академије уметности у објекту који се налази у Ђури Јакшића бр. 7