Scroll Top

ОБАВЕШТЕЊЕ АКАДЕМИЈЕ УМЕТНОСТИ ПОВОДОМ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Vanredno stanje
}}

ОБАВЕШТЕЊЕ АКАДЕМИЈЕ УМЕТНОСТИ ПОВОДОМ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Поштовани студенти и колеге,

У наставку су нове информације које су договорене на састанку у понедељак, 16. марта 2020. а на основу уведеног ВАНРЕДНОГ СТАЊА у Републици Србији:

  1. Улазак у сва три објекта Академије уметности Нови Сад у смислу стандардних наставних и осталих активности се забрањује запосленима и студентима (осим дежурнима у службама). За све остале случајеве потребно је тражити дозволу проф. Синише Бокана, декана Академије уметности.
  2. Наставници и сарадници Академије уметности у обавези су да покушају дa омогуће студентима онлајн предавања  или да користе Сова систем  према упуству Игора Жунића, стручнотехничког сарадника/wеб администратора Академије уметности. Све информације о регистрацији сте добили у мејлу у петак, 13. марта 2020.
  3. Стручне службе Академије уметности радиће у скраћеном радном времену оквирно од 9 до 13 часова. Молимо запослене уколико имају потребе за одређеним документима, потврдама итд. да се најаве два дана унапред на мејл Службе за правне, кадровске и административне послове Академије уметности: opstasluzba@gmail.com
  4. Служба за студије и студентска питања радиће у оквирном периоду од 9 до 13 часова. Сви наставни процеси прелазе на онлајн систем. Студентима ће бити омогућено да пријаве испите за априлски испитни рок.
  5. Библиотека за време ванредног стања неће радити, а студенти који имају потребу за одређеном литературом могу се обратити колегиницама на следећe мејл адресе: biblioteka.djurejaksica@gmail.com(студенти Департмана ликовних и драмских уметности)и biblioteka.tvrdjava@gmail.com (студенти Департмана музичке уметности), а након тога преузети литературу на улазу у зграду Академије уметности.

Проф. Синиша Бокан, декан

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.