&#x;&#x;

AKADEMIJA UMETNOSTI
studentski parlament
Akademija umetnosti u Novom Sadu

STUDENTSKI PARLAMENT
Filip Kljakić, predsednik Studentskog parlamenta Akademije umetnosti
Stefan Dimitrije Dimić, student prodekan
Aleksandra Mrđen, predstavnik studenata Akademije umetnosti u studentskom parlamentu Univerziteta u Novom Sadu

imejl: kljakicfilip@gmail.com.
mobilni telefon: 060 07 44 704

Studenet je druge godine montaže na Katedri za AV medije, Departmana dramskih umetnosti. Aktivno se bavi filmom i za cilj ima povećavanje produkcije istog na Akademiji umetnosti. Otvoren je za sve nove predloge i ideje koje bi poboljšale rad i školovanje studenata svih departmana.
– Verujem da je aktivna saradnja između tri departmana veoma važna i svestan sam trenutnog problema koji ona predstavlja. Nadam se da ćemo zajedničkim radom uspeti da rešimo ove i sve ostale probleme sa kojima se studenti suočavaju – naglašava Kljakić.

Studente Akademije umetnosti mogu se obratiti Filipu od 14 do 16 časova u objektu Akademije umetnosti koji se nalazi u Kosovskoj 33 svakog petka, uz prethodno najavom na mejl adresu: kljakicfilip@gmail.com. 

imejl: visualsmdm@gmail.com.
mobilni telefon: 063 761 77 14

Student je druge godine kamere na Katedri za AV medije, Departmana dramskih umetnosti. Prethodno je završio osnovne studije na Filozofskom fakultetu, odsek Istorija.  Autor je nekoliko igranih i dokumentarnih filmova, poput ,,Lukijan Bogdanović-poslednji karlovački patrijarh”, ,,Ulog”, ,,Izlaz”, ,,Rane neprebolne i opominjujuće”.

Zajedno sa kolegom Filipom Kljakićem pokušaće kroz rad Studentskog parlamenta da bude dostupan svojim kolegama, ali i da zastupa stav studenata ispred profesora i uprave Akademije umetnosti.

Za sve studente stoji na raspolaganju svakog petka od 14 do 16 časova u objektu Akademije umetnosti koji se nalazi u Kosovskoj 33 uz prethodnu najavu na imejl: visualsmdm@gmail.com.

d1-1

——————————–

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Departman dramskih umetnosti

l1-3

——————————–

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Departman likovnih umetnosti

m1-1

——————————–

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Departman muzičke umetnosti

Akademija umetnosti u Novom Sadu
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.