Scroll Top

КУРС АНАЛИТИЧКОГ ЦРТАЊА

}}

Курс аналитичког цртања
Март – јун 2018.
Косовска 33
Академија уметности

Курс аналитичког цртања одржаће се на Академији уметности у објекту који се налази у Косовској улици бр. 33 у периоду од марта до јуна.

Промотивни (бесплатни) часови аналитичког цртања, Цртање по моделу (портрет са шакама) одржаће се у просторијама Катедре за цртање Департмана ликовне уметности у Косовској 33 у недељу 25. фебруара 2018. од 10 до 14 сати.

МАРТ – ЈУН 2018. 

Време одржавања наставе: недеља од 10-14 часова. Први час ће се одржати 25 фебруара 2018 године

Место одржавања наставе: Академија уметности, Катедра за цртање, ул. Косовска 33, Нови Сад

Недељни фонд часова: 4
Укупан фонд часова: 68

Врста наставних активности: предавања и вежбе (курс је у смањеном обиму идентичан настави цртања на првој години Академије уметности за сва усмерења).

Напомена: У истом термину обављаће се и бесплатне консултације са свим заинтересованим кандидатима за полагање пријемних испита на Департману ликовних уметности Академије уметности за сва усмерења из домена цртежа. Скрећемо пажњу да ће се бесплатне консултације одржавати и радним данима, од понедељка до четвртка на катедри у оквиру редовне наставе.

Курс је намењен свим заинтересованим полазницима, независно од предзнања, узраста (најмлађи – средњошколски узраст), едукације или професионалне оријентације

Неопходан прибор: углљени штапићи, креп траке, скалпел (папир обезбеђује катедра).

Наставу води:
проф. Љубомир Вучинић, контакт: artljube@gmail.com 060 73 30 441

Цена курса:
КУРС ЦРТАЊА месечно 9.600,00 динара укупно са ПДВ
У случају похађања два курса (КУРС СЛИКАЊА и ЦРТАЊА) цена је укупно 12.000,00 динара месечно од тога 6.000,00 на рачун курс цртања
Рачун: 840-1451666-42
Позив на број: 742121-81
Уплата се врши до 15. у месецу.

 

Потребно је понети прибор за цртање : угљени штапићи, креп траке, скалпел; папир обезбеђује катедра.

 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.