Scroll Top

Изложба радова “Графика и цртеж”

Izložba Grafika i Crtez
}}

Изложба радова “Графика и цртеж”
Среда, 10. април 2019. у 13.00
Културна станица “Свилара”

Изложба радова “Графика и цртеж” свечано ће бити отворена у среду, 10. априла 2019. у Културној станици “Свилара” са почетком у 13 часова.

Графика и цртеж је изложба пројекат који реализује Катедра за графику, Департмана ликовних уметности, Академије уметности у Новом Саду и Департман за графику ФЛУ. Пројекат се реализује од 2013. године и представља сарадњу Факултета ликовне уметности у Београду тј. Департмана за графику ФЛУ и Катедре за графику АУНС. Пројекат је формиран са основним циљем успостављања комуникације међу студентима графичарима и свим студентима који имају предмет графика у току студија на ове две високообразовне установе које припадају државним Универзитетима.

Од ове године у пројекат ће се укључити и студенти Факултета уметности у Нишу. Пројекат иницира интензивнију продукцију графичких дела и цртежа са циљем  излагања истих. Сваке године организујемо изложбу новонасталих студентских радова које једне године постављамо у галерији ФЛУ у (Кнез Михајлова, Београд) а друге године у изложбеним просторима АУНС галерија Хол на Петроварадинској тврђави.

 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.