Scroll Top

Распореди отворених предавања у оквиру Недеље отворених врата

}}

Недеља отворених врата
12. – 16. март 2018.
Академија уметности

Проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности свечано је отворио манифестацију “Недеља отворених врата” у Мултимедијалном центру Академије уметности.

Након свечаног дела сви заинтересовани средњошколци упознали су се са професорима сва три департмана, а такође добили су корисне информације о пријемним испитима и начину студирања на Академији уметности.

Средњошколци су на свечаном пријему добили распореде предавања на којима ће моћи да присуствују током недеље, ћаци ће на тај начин учествовати у наставном процесу што ће им омогућити да виде како се студира и како са нашим студентима раде професори Академије уметности.

Академија уметности у Новом Саду кроз манифестацију “Недеља отворених врата” отвара своја врата за средњошколце и све заинтересоване за студије у сва три објеката на Петроварадинској тврђави, Косовској 33 и у објекту који се налази у Ђуре Јакшића 7.

Недеља отворених врата траје до 16. марта 2018.

Распореди отворених предавања по департманима:

ДЕПАРТМАН ДРАМСКИХ УМЕТНОСТИ 

ДЕПАРТМАН ЛИКОВНЕ УМЕТНОСТИ 

ДЕПАРТМАН МУЗИЧКЕ УМЕТНОСТИ 

 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.