Scroll Top

Отворен конкурс за студенте “Les Balkannes”

Les balkans
}}

Отворен конкурс за студенте “Les Balkannes”

Студентска организација “Contempl’Art” са париске Сорбоне објавила је конкурс под називом “Les Balkannes” који је отворен за студенте Академије уметности.
Конкурс је инклузиван и бесплатан, тако да отвара могућност потенцијално врло значајне промоције рада за младе који још траже пут до своје публике.

Овогодишња изложба је насловљена “Les Balkannes” – у називу је скована изведеница која на француском асоцира на балканске жене – која ће представити балканске фотографе који истичу представе жена са подручја Балкана у својим радовима.

Студентскa организације “Contempl’Art ” је основана почетком текуће академске године и бави се промоцијом рада уметника/ца из Источне Европе на париској академској и културно-уметничкој сцени, пре свега младих и мање афирмисаних. У те сврхе организујемо бројне догађаје, семинаре, окупљања, и изнад свега, уметничке изложбе различитог садржаја.

Информација на мејл: assoexpo@hotmail.com

Све детаље конкурса као и начин пријаве можете погледати ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.