Scroll Top

Перформанс поводом затварања изложбе у САНУ

Suncica perfomrans povodoom zatvranja
}}

Перформанс поводом затварања изложбе у САНУ
Петак, 29. март 2019. у 18.00
Огранак САНУ
Нови Сад

What is this exhibition doing here? је наслов перформанса који се одржава поводом затварања изложбе “Транспозицијски дискурс идентитета и простора”, у галерији огранка САНУ, у петак, 29. марта 2019. године у 18 часова.

Радијска емисија креирана уживо преко две тастатуре у дијалогу између Дарија Медић и Сунчице Пасуљевић Кандић, стручне сараднице на Департману ликовних уметности покренуће разговор о институцијама културе и знања данас, као и о савременој новомедијској уметности. Разговор ће бити изведен преко синтетичког гласа Google translate сервиса, као део рада емитовање је двосмерни канал, који нуди свим заинтересованима да се емитују кроз спајање сопствених web browsera са програмом.

Инспирација за назив перформанса долази из књиге утисака САНУ галерије, у оквиру које се нашао један занимљив коментар, који гласи “Мало смела изложба за САНУ. Боље би било да је у Музеју савремене уметности (мислим да не приличи за овај простор).”

Дођите и сазнајте каквом разговору овај инспиративан коментар може да нас одведе и укључите се у радио програм преко својих телефона на лицу места.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.