Performans povodom zatvaranja izložbe u SANU

Suncica perfomrans povodoom zatvranja
}}

Performans povodom zatvaranja izložbe u SANU
Petak, 29. mart 2019. u 18.00
Ogranak SANU
Novi Sad

What is this exhibition doing here? je naslov performansa koji se održava povodom zatvaranja izložbe “Transpozicijski diskurs identiteta i prostora”, u galeriji ogranka SANU, u petak, 29. marta 2019. godine u 18 časova.

Radijska emisija kreirana uživo preko dve tastature u dijalogu između Darija Medić i Sunčice Pasuljević Kandić, stručne saradnice na Departmanu likovnih umetnosti pokrenuće razgovor o institucijama kulture i znanja danas, kao i o savremenoj novomedijskoj umetnosti. Razgovor će biti izveden preko sintetičkog glasa Google translate servisa, kao deo rada emitovanje je dvosmerni kanal, koji nudi svim zainteresovanima da se emituju kroz spajanje sopstvenih web browsera sa programom.

Inspiracija za naziv performansa dolazi iz knjige utisaka SANU galerije, u okviru koje se našao jedan zanimljiv komentar, koji glasi “Malo smela izložba za SANU. Bolje bi bilo da je u Muzeju savremene umetnosti (mislim da ne priliči za ovaj prostor).”

Dođite i saznajte kakvom razgovoru ovaj inspirativan komentar može da nas odvede i uključite se u radio program preko svojih telefona na licu mesta.

Slične vesti

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.