Scroll Top

Отворени позив свим студентима Департмана ликовних уметности Академије уметности Нови Сад

Norvic Mica 2020-10-09
}}

Отворени позив свим студентима Департмана ликовних уметности Академије уметности Нови Сад

Позивамо вас да се пријавите за учешће у међународном онлајн пројекту НОВИЧ (Нови Сад – Норич), којим се обележава дугогодишње пријатељство градова побратима Норича из Велике Британије и Новог Сада, у склопу мастер рада Филипа Крамаршича. Филип је пореклом из Србије, живи у Норичу и тамо завршава мастер студије на Norwich University of the Arts. Као крајњи резултат биће одржана заједничка онлајн изложба почетком новембра.

Пријављивање се врши преко мејл адресе filip.kramarsic@student.nua.ac.uk од 5-15. октобра. Након пријављивања за учествовање у пројекту, на сајту novich.co.uk моћи ћете да видите пријављене студенте са Norwich University of the Arts и ступите у контакт са онима чији радови вам привуку пажњу. Комуницираћете преко Дисцорд програма у периоду од 15. до 30. октобра.

Ова сарадња ће се остварити кроз дијалог на слободну тему, где ће вас ваша интересовања инспирисати да заједнички стварате уметничка дела, физички или дигитално. Таква комуникација вас не ограничава само на једног студента, избор је ваш са колико студената ћете сарађивати. Кроз размену искустава и интереса, дискутоваћете и развијати вештине комуникација. Надам се да ћете развити нова и дуготрајна пријатељства и ваши радови ће добити на значају и видљивости. Ваши дијалози, креативни процеси и могући радови ће бити изложени на сајту од 9. новембра.

Завршна изложба мастер рада који ће бити базиран на вашим дијалозима ће бити одржана у јануару 2021. и промовисана широм Велике Британије.

Заинтересовани студенти са знањем енглеског језика, могу да се пријаве слањем потребних података на (filip.kramarsic@student.nua.ac.uk) до 15. октобра 2020.

Напишите до 200 речи о себи, укључујући:
• Име и презиме;
• Контакт имејл;
• Која су ваша интересовања, професионална и приватна?
• Које теме истражујете у вашим радовима?
• Шта вам се допада о Новом Саду?
• Због чега би волели да сарађујете са студентима Норича?

Потребно је послати:
• Једну вашу (неформалну) фотографију.
• 5 до 10 фотографија радова који најбоље представљају вашу праксу.
• Налог на www.discord.com који садржи ваше име, нпр: ФилипК
• Можете додати и ваш онлајн портфолио (инстаграм, вебсајт и слично).

За сва питања и додатне информације, слободно ми се јавите преко filip.kramarsic@student.nua.ac.uk или Инстаграма (@filipkramarsicart).

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.