Scroll Top

Уметност на длану: Први фестивал примењеног позоришта

Recept za čorbicu, . Scena „Porodično okupljanje“
}}

УМЕТНОСТ НА ДЛАНУ
ПРВИ ФЕСТИВАЛ ПРИМЕЊЕНОГ ПОЗОРИШТА
Креативни дистрикт, КС Свилара, КС Барка, Академија уметности
28-30.04.2022.

Представа „Рецепт за чорбицу“
Четвртак 28.04.2022. у 12.00 – КС Свилара

„Рецепт за чорбицу“ је међугенерацијска представа коју прате и активности за публику, којом се званично и отвара Први фестивал примењеног позоришта Академије уметности! Чланови Фондације Међугенерацијски волонтерски центар и студенти Андрагогије Филозофског факултета у Београду доћи ће у Нови Сад да играју породицу Стојковић која организује представу како би Јадранка, старији члан породице, сачувала своја сећања што дуже. Представа је мастер рад Кристине Млађеновић и Биљане Тодоровић на студијском програму Примењено позориште и одржаће се у четвртак 28. априла 2022. у КС Свилари, Ђорђа Рајковића 6б, са почетком у 12 часова.

Улаз је бесплатан, уз обавезну пријаву на мејл tina.mladjenovic@gmail.com или контактирати број 063/8205665.


Представа „И… шта ћемо сад?“
Четвртак 28.04.2022. у 19.30 – Академија уметности, учионица бр. 3

Представа Форум театра „И… шта ћемо сад?“ покушава заједно с публиком да пронађе одговоре на питања останка младих људи у земљи или њиховог одласка. Приказане су три различите приче и након сваке од њих креће интеракција са публиком, где гледаоци могу импровизовати са глумцима могућа решења проблема карактера из приче! Представа је гостовање Центра за позоришна истраживања Нови Сад на Првом фестивалу примењеног позоришта и одржаће се у четвртак 28.априла 2022. у учионици бр. 3 на Академији уметности, Ђуре Јакшића 7, са почетком у 19.30 часова.

Улаз је бесплатан, уз обавезну пријаву на мејл cpi.novisad@gmail.com или контактирати број 064 061 6240.

ДЕТАЉАН ПРОГРАМ ФЕСТИВАЛА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.