Umetnost na dlanu: Prvi festival primenjenog pozorišta

Recept za čorbicu, . Scena „Porodično okupljanje“
}}

UMETNOST NA DLANU
PRVI FESTIVAL PRIMENJENOG POZORIŠTA
Kreativni distrikt, KS Svilara, KS Barka, Akademija umetnosti
28-30.04.2022.

Predstava „Recept za čorbicu“
Četvrtak 28.04.2022. u 12.00 – KS Svilara

„Recept za čorbicu“ je međugeneracijska predstava koju prate i aktivnosti za publiku, kojom se zvanično i otvara Prvi festival primenjenog pozorišta Akademije umetnosti! Članovi Fondacije Međugeneracijski volonterski centar i studenti Andragogije Filozofskog fakulteta u Beogradu doći će u Novi Sad da igraju porodicu Stojković koja organizuje predstavu kako bi Jadranka, stariji član porodice, sačuvala svoja sećanja što duže. Predstava je master rad Kristine Mlađenović i Biljane Todorović na studijskom programu Primenjeno pozorište i održaće se u četvrtak 28. aprila 2022. u KS Svilari, Đorđa Rajkovića 6b, sa početkom u 12 časova.

Ulaz je besplatan, uz obaveznu prijavu na mejl tina.mladjenovic@gmail.com ili kontaktirati broj 063/8205665.


Predstava „I… šta ćemo sad?“
Četvrtak 28.04.2022. u 19.30 – Akademija umetnosti, učionica br. 3

Predstava Forum teatra „I… šta ćemo sad?“ pokušava zajedno s publikom da pronađe odgovore na pitanja ostanka mladih ljudi u zemlji ili njihovog odlaska. Prikazane su tri različite priče i nakon svake od njih kreće interakcija sa publikom, gde gledaoci mogu improvizovati sa glumcima moguća rešenja problema karaktera iz priče! Predstava je gostovanje Centra za pozorišna istraživanja Novi Sad na Prvom festivalu primenjenog pozorišta i održaće se u četvrtak 28.aprila 2022. u učionici br. 3 na Akademiji umetnosti, Đure Jakšića 7, sa početkom u 19.30 časova.

Ulaz je besplatan, uz obaveznu prijavu na mejl cpi.novisad@gmail.com ili kontaktirati broj 064 061 6240.

DETALJAN PROGRAM FESTIVALA MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Slične vesti

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.