Scroll Top

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА УНИВЕРЗИТЕТА У НОВОМ САДУ

DOVUNS cover

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ОРГАНИЗУЈЕ
ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА 17. ОКТОБРА 2015.

Универзитет у Новом Саду организује заједнички Дан отворених врата Универзитета у Новом Саду, 17. октобра 2015. године, који ће се одвијати у кампусу Универзитета. У манифестацији учествује свих 14 факултета који чине Универзитет, укључујући и Академију уметности, затим Универзитетски центар за развој каријере, Темпус пројекат WBC Inno, те Студентски центар. За ову прилику ће и Технички факултет „Михајло Пупин“ у Зрењанину отворити своја врата, као и Учителјски факултет на мађарском наставном језику у Суботици.
Универзитет ће већ на почетку школске године представити образовне могућности и потенцијале факултета који га чине, њихове студијске програме и интелектуално-техничке капацитете факултета да те програме реализују, како би се ученицима помогло да лакше одаберу своје животно занимање, а по доброј пракси великих светских универзитета.
Млади људи који бирају свој животни позив треба да буду што боље информисани о могућностима које им се пружају како би донели мудру одлуку за наставак свога школовања. Посетиоци ће имати прилику да се у једином кампусу у Србији упознају са могућностима сваког појединог факултета који ће тог дана отворити и своје учионице, амфитеатре, библиотеке, службе и лабораторије, и да кроз различите интерактивне програме открију шта све нуди Универзитет у Новом Саду на пољу образовања и усавршавања кроз акредитоване студијске програме на сва три нивоа студија. Истовремено ће моћи да се упознају са кампусом Универзитета у коме су, поред 7 факултета смештени и студентски центар, завод за здравствену заштиту студената, два студентска дома, станови за привремени смештај младих наставно-научних радника, централни студентски ресторан (менза), центар за физичку културу са спортским теренима, универзитетске студентске организације и друге научне, стручне, информативне, културне и спортске организације.

Академија уметности ће представити уметничке студијске програме на инфо-пулту испред Централне зграде Универзитета (Ректората) уз промотивни фото-сешн.

О осталим детаљима у вези са Даном отворених врата Универзитета у Новом Саду, који ће 17. октобра 2015. године трајати од 10 до 15 часова сви заинтересовани се могу информисати на званичном сајту Дана отворених врата www.otvorenavrata.uns.ac.rs или на званичној Фејсбук страници www.facebook.com/otvorenavrataUNS.

Флајер
Информација за медији

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.