Scroll Top

Летња радионица Академије уметности у Новом Саду

ZEL_4513

Летња радионица Академије уметности у Новом Саду:

Подводна фотографија Нови Сад – Кварнер 2016

 

Професори и студенти са Пекиншког универзитета (Communication University of China) учествовали су у летњој радионици Академије уметности у Новом Саду од 16. до 31. јула 2016.

Радионица, која је реализована у Хрватској и Србији, организована је од стране Академије уметности у Новом Саду, удружења Војводине ОК, Удружења за образовне размене између Кине и Србије, уз помоћ града Кастав у Хрватској.

Радионица је имала едукативни и практични карактер, кроз реализацију подводних фотографија, студијских аналогних снимања и презентације савремених процеса и технологија телевизијске продукције.

Учесници радионице су имали веома динамичан програм активности и остварили су бројне контакте са појединцима и институцијама.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.