Scroll Top

Митар Симикић, стручни сарадник са Катедра за фотографију у престижном VII Ментор програму за 2023-2024

}}

Митар Симикић, стручни сарадник са Катедра за фотографију у престижном VII Ментор програму за 2023-2024.

Митар Симикић, стручни сарадник са Катедра за фотографију у престижном VII Ментор програму за 2023-2024

Митар Симикић, стручни сарадник са Катедра за фотографију Департмана ликовних и примењених уметности Академије уметности Нови Сад нашао је своје место у престижном VII Ментор програму за 2023-2024.

VII Фондација представља спој седам одабраних нових талената с познатим професионалцима из медија фотографије.
Током следећих 12 месеци изабрани кандидати ће радити с реномираним медијским стручњацима, уз персонализовано менторство седам фотографа који ће их професионално водити.

“VII Ментор програм је најстарији активни програм те врсте и помаже неким од најталентованијих младих фотографа у свету да изграде успешне и одрживе каријере које имају значајан утицај у њиховим домовинама. То је и начин на који старија генерација фотографа VII Фондације узвраћа професионалној пракси и гради дуготрајна и значајна пријатељства са следећом генерацијом. То је, и увек је била, једна од наших најважнијих иницијатива“, Gery Knight CEO, The VII Fondation.

VII Mentor Program 2023-24

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.