Scroll Top

НОВИ ПРОГРАМ НА АКАДЕМИЈИ УМЕТНОСТИ – МУЗИКА И МЕДИЈИ

Untitled

НОВИ ПРОГРАМ НА АКАДЕМИЈИ УМЕТНОСТИ – МУЗИКА И МЕДИЈИ

Од школске 2015/2016 на Академији уметности Универзитета у Новом Саду спроводи се акредитован програм мастер студија – Музика и медији. У оквиру два семестра, студенти овог програма у могућности су да кроз теорију и праксу стекну сазнања и вештине којима ће владати у раду у медијима при промоцији различитих музичких жанрова.

Консултације за пријемни испит за МАС “Музика и медији” биће одржане 10. септембра 2016. године у 10. часова у згради Академије у Ђуре Јакшића 7

 

Пријемни испит ће се састојати од писања текста на једну од три теме:

Приказ концерта (уметничке или популарне музике)
Приказ документарног филма
Фестивал као медиј афирмације (уметничке или популарне) музике

као и теста опште културе у којем ће једна трећина укупног броја питања бити у вези са написима из интернет издања дневних новина “Блиц”, “Политика” и “Дневник” у периоду од 15. до 20. септембра.

Полагање ће се одржати 22. (писмена клаузура) и 23. (тест) септембра у 9 часова на Академији уметности, Ђуре Јакшића 7

 

За све информације и консултације кандидати се могу обратити на емаил: iraprodanovkrajisnik@gmail.com или milanmuz@gmail.com

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.