Scroll Top

ОБАВЕШТЕЊЕ НАСТАВНИЦИМА И СТУДЕНТИМА – НОВА ПРAВИЛА О НАЧИНУ РАДА НА АКАДЕМИЈИ

Akademija umetnosti u Novom Sadu
}}

ОБАВЕШТЕЊЕ НАСТАВНИЦИМА И СТУДЕНТИМА
НОВА ПРAВИЛА О НАЧИНУ РАДА НА АКАДЕМИЈИ

Моле се сви наставници и студенти да обрате пажњу на нова правила утврђена на састанку Колегијума од 15.05.2020. године:

  • Практична настава коју није могуће организовати online, организоваће се у објектима Академије уметности почев од 01.08.2020. године.

Студенти ће благовремено бити обавештени о детаљном распореду надокнаде часова након што се они утврде и усагласе на сваком департману.

  • Априлски испитни рокодржаће се у термину од 25.05. до 03.06.2020. године, према распореду који ће бити објављен на интернет страници Академије.
  • Јунски испитни рокодржаће се у периоду од 08.06. до 05.09.2020. године

У току јунског испитног рока наставници могу одредити више термина за полагање испита.

Студенти могу изаћи на испит само у једном од понуђених термина.

Наставници који сматрају да су испуњене све предиспитне обавезе и да су студенти спремни за полагање испита, могу одредити термине већ у јуну месецу.

За предмете који захтевају додатну практичну наставу, односно испуњавање предиспитних обавеза, наставници треба да закажу термине за испите након надокнаде часова у августу.

  • Пријемни испити одржаће се у другој половини јуна према утврђеном распореду.
  • Моле се сви студенти и запосленида све своје захтеве према било којој служби Академије и даље достављају путем електронске поште, а да долазе у објекте Академије искључиво по договору када је то неопходно ради преузимања оригиналних докумената и слично.
  • Посебно наглашавамо да се за време боравка у објектима Академије и студенти и запослениморају придржавати свих прописаних превентивних мера, а нарочито: ношење заштитних маски,  пролазак кроз дезобаријеру, дезинфекција руку, избегавање поздрављања руковањем и љубљењем, одржавање раздаљине од 2 метра.

Молимо вас да разумете да смо принуђени да правила понашања мењамо и усклађујемо са расположивим информацијама и епидемиолошком ситуацијом, као и са чињеницом да за сада заштитну опрему и средства за дезинфекцију сами обезбеђујемо. 

Срдачан поздрав,

Проф. Синиша Бокан, декан

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.