Scroll Top

ОТВОРЕНА КАТЕДРА понедељком у Мултимедијалном центру

4

ОТВОРЕНА КАТЕДРА
Предавања у организацији Центра за истраживање уметности Академије уметности у Новом Саду
сваког понедељка, од 17h
у Мултимедијалном центру Академије уметности (Ђуре Јакшића 7)


У понедељак 24. фебруара биће одржано прво предавање на Отвореној катедри коју је покренуо Центар за истраживање уметности Академије уметности. Сваког понедељка од 17h до 19h истраживачи из области наука о уметностима презентоваће колегама, студентима и свим заинтересованима своја актуелна истраживања и упознавати их са њиховим резултатима. Скупови ће се одржавати у Мултимедијалном центру Академије уметности у улици Ђуре Јакшића 7. Предвиђено је да излагања трају најдуже сат и по, а остало време да буде посвећено одговарању на питања. Предавачи ће бити професори и сарадници са Академије, али и други научници, из Новог Сада, Војводине, земље и иностранства.
Поред упознавања публике са резултатима појединачних истраживања, један од важних циљева Отворене катедре је упознавање и повезивање научника који се баве истраживањем уметности.
За месеце фебруар и март договорен је следећи распоред: 24. фебруара и 3. марта предавања ће држати др Радован Поповић, 10. марта др Марина Миливојевић Мађарев, 17. марта др Тамара Ђорђевић, 24. марта др Горан Павловић и 31. марта др Влатко Илић.

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.