Scroll Top

Каји Мандић Плавшић награда Универзитета у Новом Саду

Kaja
}}

Награда најбољим студентима
Универзитет у Новом Саду

Каја Мандић Плавшић, студенткиња мастер студија клавира у класи проф. Рите Кинке добитница је награде Универзитета у Новом Саду за најбољег студента Академије уметности која је основне студије завршила са просеком 10.

Тим поводом у Ректорату Универзитета организован је свечани пријем за најбоље студенте Универзитета у школској 2017/2018. години. Том приликом, свечано су уручене 12 награда најбољим студентима факултета Универзитета у Новом Саду као и Изузетне награде за завршене студије и остварену укупну просечну оцену 10,00 у школској 2017/2018. години (укупно 19 награђених студената).

Награда најбољем студенту факултета Универзитета у Новом Саду у школској 2017/2018. години састоји се од сертификата и новчаног дела награде (једнократне стипендије) у износу од 13.300 динара, док се Изузетна награда за завршене студије састоји од сертификата и једнократне стипендије у износу од 10.000 динара.

Награде су уручили ректор Универзитета у Новом Саду проф. др Дејан Јакшић и проректорка за наставу проф. др Сања Подунавац-Кузмановић. Свечаности су, поред награђених студената, присуствовали декани и продекани факултета Универзитета у Новом Саду.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.