Каји Мандић Плавшић награда Универзитета у Новом Саду

Kaja
}}

Награда најбољим студентима
Универзитет у Новом Саду

Каја Мандић Плавшић, студенткиња мастер студија клавира у класи проф. Рите Кинке добитница је награде Универзитета у Новом Саду за најбољег студента Академије уметности која је основне студије завршила са просеком 10.

Тим поводом у Ректорату Универзитета организован је свечани пријем за најбоље студенте Универзитета у школској 2017/2018. години. Том приликом, свечано су уручене 12 награда најбољим студентима факултета Универзитета у Новом Саду као и Изузетне награде за завршене студије и остварену укупну просечну оцену 10,00 у школској 2017/2018. години (укупно 19 награђених студената).

Награда најбољем студенту факултета Универзитета у Новом Саду у школској 2017/2018. години састоји се од сертификата и новчаног дела награде (једнократне стипендије) у износу од 13.300 динара, док се Изузетна награда за завршене студије састоји од сертификата и једнократне стипендије у износу од 10.000 динара.

Награде су уручили ректор Универзитета у Новом Саду проф. др Дејан Јакшић и проректорка за наставу проф. др Сања Подунавац-Кузмановић. Свечаности су, поред награђених студената, присуствовали декани и продекани факултета Универзитета у Новом Саду.

Сличне вести