Scroll Top

Концерт Александра Тасића и Зорана Крајишника

Za duo Krajsnik Tasic
}}

Завод за културу Војводине
Четвртак, 14.12.2017. у 21.00
Нови Сад

Завод за културу Војводине организује серијал концерата камерне музике на којем ће наступити и Камерни дуо Тасић/Крајишник.

Концерт проф. Зорана Крајишника и проф. Александра Тасића биће одржан у галерији Завода за културу Војводине у четвртак, 14. децембра 2017. са почетком у 21 часова.

Претходно, односно са почетком у 19 часова, концерт ће одржати Misstiq Duo, Хилда Сечењи (виолончело) и Noemi Szőke (саксофон).

Ово су 16. и 17. концерт из серијала који ће се до краја године одвијати у галерији Завода за културу Војводине, а у ком ће наступити преко 20 ансамбала.

Ансамбли су изабрани по Јавном позиву који је Завод расписао у септембру ове године, а услов за учешће био је репертоар на ком се налазе композиције домаћих аутора и оне написане у 21. веку.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.