Scroll Top

Монографија “Никита Миливојевић – ја овде силазим” Оливере Милошевић

фгххгх   дфгхгх
}}

Монографија “Никита Миливојевић – ја овде силазим” Оливере Милошевић

Монографија “Никита Миливојевић – ја овде силазим” Оливере Милошевић у издању Академије уметности Нови Сад, Позоришног музеја Војводине и Итака арт центра у Инђији изашла је из штампе.
Сви заинтересовани књигу могу пронаћи у књижарама Лагуне која је задужена за дистрибуцију.

“Ако бих као професионалац писала кратак текст о Никити Миливојевићу, изгледао би овако: Он је један од наших најаутентичнијих редитеља. Његова позоришна каријера је богата и разноврсна, стално расте И грана се у различитим правцима. Може се сместити у неколико оквира – од представа које су репертоар Народног позоришта у Београду водиле у савремене токове, преко ангажованих остварења која су кроз дела класика и савремених писаца критички реаговала на нашу стварност, богатог опуса који оставља снажан траг у најзначајнијим грчким позориштима, важних представа у региону, Шекспир фестивала који је основао и са успехом води, до остварења која је радио у, за позориште, митским местима…” Оливера Милошевић

Објављивање књиге помогли су:
Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама
Општина Инђија
Шабачко позориште, Шабац

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.