Scroll Top

НОВИ ПРОГРАМ НА АКАДЕМИЈИ УМЕТНОСТИ – МАСТЕР МУЗИКА И МЕДИЈИ

muzika i mediji photo ira
}}

Мастер
Музика и медији
Департман музичке уметности

Од школске 2015/2016. на Академији уметности спроводи се акредитован програм мастер студија – Музика и медији.
У оквиру два семестра, студенти овог програма у могућности су да кроз теорију и праксу стекну сазнања и вештине којима ће владати у раду у медијима при промоцији различитих музичких жанрова.

Куриозитет овог програма јесте да се на њега могу уписати, уколико положе пријемни испит, студенти са завршеним основим студијама СВИХ факултета, а не само они који су завршили ОАС музичке академије и музичке продукције.

Консултације за пријемни испит за МАС “Музика и медији” биће одржане 9. септембра 2019. године у 10 часова у згради Академије у Ђуре Јакшића 7.

Пријемни испит ће се састојати од писања текста на једну од три теме:

Приказ концерта (уметничке или популарне музике)
Приказ документарног филма o музици
Фестивал као медиј афирмације (уметничке или популарне) музике, као и теста опште културе у којем ће једна трећина укупног броја питања бити у вези са написима из интернет издања дневних новина “Блиц”, “Политика” и “Дневник” у периоду од 18. до 25. септембра.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.