Scroll Top

Радионица Солфеђо и Теорија музике

Академија уметности у Новом Саду
}}

Радионица
Солфеђо и теорија музике
Департман музичке уметности
Академија уметности

Уметничка радионица за Солфеђо и теорију музике замишљена је као вид припремне школе за будуће студенте. Такође, она пруже прилику и млађим полазницима, а и студентима да усаврше потребне вештине из области Солфеђа и Теорије музике.

Досадашња пракса, која траје континуирано тринаест година, показује да интересовање за курсеве овог типа постоји, а да полазници школе постижу добре резултате на пријемним испитима.

Планирано је да Уметничка радионица за Солфеђо и Теорију музике буде реализована од 10. фебрауара до 12. маја 2018. године. Сесије би се одржавале два пута месечно, укупно осам, у раније наведеном временском периоду. Број часова је тридесет два.

Цена радионице је 15.000,00 динара, а плаћање је организовано у четири рате. Укупан износ би треало да буде уплаћен пре завршетка радионице, односно пре последњег викедна у мају месецу.

Реаализатор радионице је мр Милена Срдић.

Радионица Солфеђо и теорија музике
Пријавни формулар

Пријаве слати на мејл: akademijaumetnostinovisad@gmail.com

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.