Scroll Top

Свечано отворена Недеља отворених врата на Академији уметности

IMG_20170227_091722

НЕДЕЉА ОТВОРЕНИХ ВРАТА ДО 03. МАРТА 2017.

Велики број средњошколаца одазвало се позиву и присуствовало је свечаном отварању Недеље отворених врата на Академији уметности.

Проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности поздравио их је и пожелео доброшлицу. Том приликом је изјавио да поред реномираних професора, уметника са завидним референцама, Академија се највише поноси успесима студената који су током студирања, а и након остварили уметнички допринос.
– На Универзитету у Новом Саду, највећа пролазност студената у односу на број уписаних је управо на Академији уметности. Будите слободни обратите се нашим професорима и старијим студентима који су ту да вам помогну ок освих недоумице које имате, а везане су за упис и студирање на Академији – изјавио је проф. Бокан.

Након свечаног отварања сви заинтересовани поделили су се по департманима где су им професори и старији студенти приближили студеијске програме и одговарала на питања.
Недеља отворених врата на Академији уметности траје до петка 03.03.2017.

ДЕТАЉАН РАСПОРЕД ПО ДЕПАРТМАНИМА

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.