Scroll Top

Успешно представљен 2. Циклус пројекта „Цртеж – Поље личног-интимног трага-ња / дневника“

Biljana Jevtic foto 1
}}

Успешно представљен пројекат
Други циклус
„Цртеж – Поље личног-интимног трага-ња/дневника“
Културни центар “Лаб”
Нови Сад

Доц. Биљана Јевтић, представила је са великим успехом и све већим интересовањем и бројем публике 2. Циклус пројекта „Цртеж – Поље личног-интимног трага-ња/дневника“ у Културном центру Лаб, са акцентом на специфичност поставке изложбе као значајног и проширеног аспекта концептуализирања и презентације поетике самог пројекта, који је настао у сарадњи са студентима Департмана ликовних уметности. Стручни сарадници пројекта су: Раде Тепавчевић и Срђан Шаровић. Такође, остварена је још једна успешна сарадња Академије уметности у Новом Саду и КЦ-а Лаб.

Подсећамо, пројекат „Цртеж – Поље личног-интимног трага-ња/дневника“ је резултат иницијативе доц. Биљане Јевтић да се кроз факултетску – универзитетску и уметничку размену студената учврсти и продуби већ постојећа веза и сарадња Академије уметности у Новом Саду и КЦ-а Лаб, у циљу подршке и подстицаја за уметничким стваралаштвом, као и презентацијом излагачких циклуса најуспешнијих семинарских радова/индивидуалних задатака/пројеката студената.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.