Scroll Top

Јавни позив камерним ансамблима

ZKV logo 2017 I NOVI LOGO
}}

Завод за културу Војводине
Јавни позив камерним ансамблима
Рок за слање: 15.09.2017.

Завод за културу Војводине упутио је позив камерним ансамблима за извођење композиција у оквиру серијала концерата камерне музике на јесен 2017. године.

На јесен 2017. године Завод за културу Војводине планира серијал концерата уметничке камерне музике. Заинтересовани извођачи могу слати понуде искључиво у електронској форми на адресу sveta@zkv.rs.

Ансамбли могу бројати од два до пет чланова, а у обзир ће се узимати понуде које у свом програму имају минимум једну композицију домаћег аутора и једну композицију написану у 21. веку, чиме Завод настоји да настави са промоцијом савремене музике.

Сви концерти ће бити одржани у галерији Завода за културу Војводине (40 места за седење) и биће снимљени у видео и аудио формату.

Електронска понуда треба да има наслов „ЈАВНИ ПОЗИВ“ и да садржи следеће:
– попуњен пријавни лист
– фотографије чланова ансамбла

Рок за слање понуда је 15. септембар 2017. године.

Завод за културу Војводине ће листу одабраних концерата објавити до краја септембра 2017. године на веб адреси www.zkv.rs, као и на званичној Фејсбук страници Завода за културу Војводине.

Пријавни лист можете преузети ОВДЕ.

Више информација сви заинтересовани могу добити и од Светозара Нешића, контактом на телефон: 063 856 0622

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.