Scroll Top

Предавање Горана Бајазетова “Успешан уметник у дигиталном свету: Како промовисати и продати своја дела”

}}

Предавање Горана Бајазетова “Успешан уметник у дигиталном свету: Како промовисати и продати своја дела”
Мултимедијални центар
Академија уметности Нови Сад
04.11.2024. у 16:30

Предавање Горана Бајазетова “Успешан уметник у дигиталном свету: Како промовисати и продати своја дела”

Предавање Горана Бајазетова “Успешан уметник у дигиталном свету: Како промовисати и продати своја дела” одржаће се у  Мултимедијалном центру Академије уметности Нови Сад у понедељак, 04.11.2024. са почетком у 16:30 часова.  Предавање је намењено студентима свих департмана!

Да ли знаш како да продаш своје уметничке радове? Како да привучеш пажњу публике и задржиш аутентичност у свету друштвених мрежа? Дигитални свет нуди неограничене могућности за уметнике свих области – од музике и драме, до ликовне уметности и АВ медија. Али да ли знаш како да искористиш те прилике?

На предавању “Успешан уметник у дигиталном свету: Како промовисати и продати своја дела” Горан Бајазетов откриће конкретне стратегије и
савете како да се уметнички рад представи глобалној публици, изгради лични бренд и креира заједница  правих фанова.

Ако си уметник који тражи начин да се пробије на дигиталној сцени или тражиш практичне савете о самопромоцији и продаји, ово је предавање које не желиш да пропустиш.

Шта ћеш научити:
 Како дигитални свет мења начин на који уметници стварају и продају
 Како да изградиш аутентичан бренд и останеш доследан себи
 Најефикаснији начини за промоцију уметничких радова на друштвеним мрежама
 Како да пронађеш своје истинске фанове
 Практичне савете за превазилажење изазова на путу до успеха

Буди део разговора о будућности уметности и сазнај како дигитални свет може постати твој највећи савезник.

О предавачу:
Горан Бајазетов је бивши студент Академије уметности у Новом Саду, где је завршио смер за анимацију и визуелне ефекте. Као неко ко је прошао исти пут, Горан разуме изазове с којима се уметници данас суочавају. Са више од две деценије искуства у креативној индустрији, водио је дизајн агенцију која је радила са Fortune 500 компанијама и постала водећа на Балкану. Након што је продао своју агенцију, покренуо
је Mindcast, платформу фокусирану на развој дизајнерског миндсета и унапређење професионалних вештина дизајнера свих нивоа, кроз менторство и курсеве.

Његов приступ комбинује дубинско разумевање дизајна са практичним саветима за изградњу бренда и успешну самопромоцију, а сада то знање дели са студентима и професионалцима широм региона.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.