Scroll Top

Бруцоши, добро дошли на Академију уметности

Docek brucosa 1
}}

Свечани пријем студената прве године
Мултимедијални центар
Академија уметности

Свечани пријем студената прве године на Академији уметности одржан је данас у Мултимедијалном центру. Ово је 46. генерација студената, а укупно је уписано 199 академаца на прву говину основних академских студија на студијске програме који се изводе у оквиру Департмана музичке уметности, Департмана драмских уметности и Департмана ликовних уметности.

Многобројним студентима на свечаном пријему обратили су се проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности и Стефан Димитрије Димић, студент продекан Академије уметности.

Студенти су имали прилику да послушају извођење Милана Слијепчевића, студента друге године клавира у класи проф. Милана Миладиновића који је извео композицију ““Рондо у а молу” композитора Дмитрија Кабалевског, а такође су се упознали са Академијом и кроз видео презентацију.

Свечаности су присуствовали продекани, шефови департмана, као и руководиоци студијских програма Академије уметности, који су након званичног дела упознали академце са планом и програмом студирања.

Настава за студенте прве године почиње у уторак, 01. октобра 2019.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.