Scroll Top

ДЕМУСИС: Гостовање проф. Роберта Бечера са Академије за музику и позориште у Виљнусу (Литванија) на Академији уметности Нови Сад

IMG-fcd18fbb0d78bc19b5d1bb159a88fabc-V

ДЕМУСИС: Гостовање проф. Роберта Беццера са Академије за музику и позориште у Виљнусу (Литванија) на Академији уметности Нови Сад

Проф. Роберто Бечера са Академије за музику и позориште у Виљнусу (Литванија) гостовао је на Академији уметности Нови Сад у оквиру пројкета ДЕМУСИС и тим поводом одржао је предавање/радионицу за студенте дизајн звука и музичке продукције.

Студенти су имали прилику да слушају о просторном звуку и техничким имплементацијам у вишеканалним системима. Прва половина предавања/радионице биле је усмерена више ка уметничким и филозофским разматрањима музике и уметничког стварања, док је други део обухватио конкретније детаље о просторним аудио техникама и њиховој практичној примени. Студенти Академије уметности Нови Сад су током предавања/радионице показали велику заинтересованост, као и техничко знање које им је омогућило да активно учествују у дискусији.

Посета Академији уметности Нови Сад у оквиру ДЕМУСИС пројекта била је за проф. Роберта Бечера веома продуктивна јер је послужила за професионално повезивање са нашим професорима, као и за инспиративну дискусију и сусрет са студентима. Проф. Бечера боравио је на Академији уметности 14.12.2022.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.