Scroll Top

Галерија ДОТС

}}

Галерија ДОТС

Галерија ДОТС је отворена у септембру 2022. године у К-Дистрикту на доњем Дорћолу и ради од уторка до суботе од 13х до 19х. За све додатне информације се обратите путем e-maila: info@dotsgallery.org

Галерија ДОТС

Галерија ДОТС је основана од стране Хуманитарне фондације ДОТС као непрофитна галерија која ће кроз организацију уметничких догађаја обезбедити финансијска средства и нематеријалне ресурсе за системску подршку деци у Дечијем селу „Др Милорад Павловић” у Сремској Каменици, као и другим установама социјалне заштите.

Галерија ДОТС подржава уметничко истраживање и инвенцију уметничких језика и форми који доносе нове друштвене и естетске вредности. Један од циљева Галерије ДОТС је оснаживање позиције савремене уметности и културе у друштву кроз активности и догађаје усредсређене на подршку и промоцију уметничког стваралаштва и њихову промоцију у земљи и иностранству, као и повезивање локалне с интернационалним уметничким сценама.

Посетите званичну презентацију:

Galerija DOTS | Beograd

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.