Scroll Top

Информативни панел о MEDIA програму Европске уније

}}

Информативни панел
Петроварадинска тврђава
02.09.2017. у 14h

У оквиру Cinema city фестивала биће одржан Информативни панел о MEDIA програму Европске уније намењеном професионалцима из области филма који ће реализовати MEDIA Деск Србија. Панел ће се одржати 02.09.2017. са почетком у 14 часова у конференцијској сали хотела Леополд на Петрвоарадинској тврђави.

Потпрограм МЕДИА у оквиру програма Креативна Европа подстиче развој европског аудиовизуелног и мултимедијалног сектора, дајући подршку: развоју, дистрибуцији и промоцији европских играних, анимираних и документарних филмова и телевизијских серија, развоју и промоцији нових медијских садржаја, стручном усавршавању филмских професионалаца, развоју нових технологија и платформи за дистрибуцију аудиовизуелног садржаја, филмским фестивалима и развоју публике.
Догађаји попут Инфо дана представљају јединствену прилику за промоцију програма Креативна Европа и служе да објасне програм и његове механизме потенцијалним корисницима али и та повећају видљивост самог програма међу младим аудиовизуелним професионалцима.

У оквиру информативног панела о MEDIA програму, у сарадњи са Француским институтом биће представљена платформа која има за циљ успостављање нових партнерстава између француских и српских стручњака у области филма и аудио-визуелне продукције. У току ове презентације домаћим стручњацима биће представљен сусрет који Француски институт организује у партнерству са Филмским центром Србије и Фестивалом ауторског филма, а који ће у новембру ове године окупити велики број учесника и стручњака из света филма.

Више информација можете пронаћи ОВДЕ.

ПОЗИВНИЦА ЗА ИНФОРМАТИВНИ ПАНЕЛ 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.