Scroll Top

Позив студентима за волонтирање на Европском омладинском олимпијском фестивалу

Sarajevo
}}

Позив студентима за волонтирање на Европском омладинском олимпијском фестивалу
Рок за пријаву: петак, 21. децембар 2018.
Ректорат
Универзитет у Новом Саду

Европски омладински олимпијски фестивал – EYOF 2019 ће се одржати од 9. до 16. фебруара 2019. године у Сарајеву и Источном Сарајеву. Реч је највећем спортском олимпијском фестивалу за младе спортисте између 14 и 18 година, који се одржава сваке друге године, слично олимпијским и другим континенталним првенствима, кроз зимско и летње издање такмичења.

У оквиру EYOF 2019 у Сарајеву и Источном Сарајеву, млади спортисти ће се такмичити у великом броју зимских спортова, као што су сноуборд, скијашко трчање, алпско скијање, хокеј на леду, брзо клизање, уметничко клизање, биатлон и карлинг. Такмичења ће бити одржана на више локација у Сарајеву и Источном Сарајеву и њиховој ближој околини, укључујући ски центре на Бјелашници и Јахорини.

Универзитет у Новом Саду и EYOF 2019 закључили су у првој половини 2018. године Споразум о пословној сарадњи за потребе континуиране реципрочне подршке активностима у вези са успешном припремом организације и одржавања зимског Европског омладинског олимпијског фестивала 2019. године, с тога ће 40 студената Универзитета у Новом Саду имати могућност да буду део Европског омладинског олимпијског фестивала као волонтери.

Сви студенти Универзитета у Новом Саду који желе да учествују у EYOF 2019. године као волонтери могу да се пријаве до петка 21. децембра 2018. године, тако што ће попунити формулар и послати га на мејл адресу Студентског парламента Универзитета у Новом Саду: studentskiparlament@uns.ac.rs. Студенти који буду одабрани за волонтере ће бити накнадно контактирани.

Пријавни формулар 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.