Poziv studentima za volontiranje na Evropskom omladinskom olimpijskom festivalu

Sarajevo
}}

Poziv studentima za volontiranje na Evropskom omladinskom olimpijskom festivalu
Rok za prijavu: petak, 21. decembar 2018.
Rektorat
Univerzitet u Novom Sadu

Evropski omladinski olimpijski festival – EYOF 2019 će se održati od 9. do 16. februara 2019. godine u Sarajevu i Istočnom Sarajevu. Reč je najvećem sportskom olimpijskom festivalu za mlade sportiste između 14 i 18 godina, koji se održava svake druge godine, slično olimpijskim i drugim kontinentalnim prvenstvima, kroz zimsko i letnje izdanje takmičenja.

U okviru EYOF 2019 u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, mladi sportisti će se takmičiti u velikom broju zimskih sportova, kao što su snoubord, skijaško trčanje, alpsko skijanje, hokej na ledu, brzo klizanje, umetničko klizanje, biatlon i karling. Takmičenja će biti održana na više lokacija u Sarajevu i Istočnom Sarajevu i njihovoj bližoj okolini, uključujući ski centre na Bjelašnici i Jahorini.

Univerzitet u Novom Sadu i EYOF 2019 zaključili su u prvoj polovini 2018. godine Sporazum o poslovnoj saradnji za potrebe kontinuirane recipročne podrške aktivnostima u vezi sa uspešnom pripremom organizacije i održavanja zimskog Evropskog omladinskog olimpijskog festivala 2019. godine, s toga će 40 studenata Univerziteta u Novom Sadu imati mogućnost da budu deo Evropskog omladinskog olimpijskog festivala kao volonteri.

Svi studenti Univerziteta u Novom Sadu koji žele da učestvuju u EYOF 2019. godine kao volonteri mogu da se prijave do petka 21. decembra 2018. godine, tako što će popuniti formular i poslati ga na mejl adresu Studentskog parlamenta Univerziteta u Novom Sadu: studentskiparlament@uns.ac.rs. Studenti koji budu odabrani za volontere će biti naknadno kontaktirani.

Prijavni formular 

Slične vesti

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.