Позив студентима за волонтирање на Европском омладинском олимпијском фестивалу

Sarajevo
}}

Позив студентима за волонтирање на Европском омладинском олимпијском фестивалу
Рок за пријаву: петак, 21. децембар 2018.
Ректорат
Универзитет у Новом Саду

Европски омладински олимпијски фестивал – EYOF 2019 ће се одржати од 9. до 16. фебруара 2019. године у Сарајеву и Источном Сарајеву. Реч је највећем спортском олимпијском фестивалу за младе спортисте између 14 и 18 година, који се одржава сваке друге године, слично олимпијским и другим континенталним првенствима, кроз зимско и летње издање такмичења.

У оквиру EYOF 2019 у Сарајеву и Источном Сарајеву, млади спортисти ће се такмичити у великом броју зимских спортова, као што су сноуборд, скијашко трчање, алпско скијање, хокеј на леду, брзо клизање, уметничко клизање, биатлон и карлинг. Такмичења ће бити одржана на више локација у Сарајеву и Источном Сарајеву и њиховој ближој околини, укључујући ски центре на Бјелашници и Јахорини.

Универзитет у Новом Саду и EYOF 2019 закључили су у првој половини 2018. године Споразум о пословној сарадњи за потребе континуиране реципрочне подршке активностима у вези са успешном припремом организације и одржавања зимског Европског омладинског олимпијског фестивала 2019. године, с тога ће 40 студената Универзитета у Новом Саду имати могућност да буду део Европског омладинског олимпијског фестивала као волонтери.

Сви студенти Универзитета у Новом Саду који желе да учествују у EYOF 2019. године као волонтери могу да се пријаве до петка 21. децембра 2018. године, тако што ће попунити формулар и послати га на мејл адресу Студентског парламента Универзитета у Новом Саду: studentskiparlament@uns.ac.rs. Студенти који буду одабрани за волонтере ће бити накнадно контактирани.

Пријавни формулар 

Сличне вести