Scroll Top

Гостујуће предавање: Марко Гошовић “Звук архитектуре: нова форма естетског доживљаја”

zvuk arhitekture
}}

Гостујуће предавање: Марко Гошовић “Звук архитектуре: нова форма естетског доживљаја”

Гостујуће предавање Марка Гошовића на тему “Звук архитектуре: нова форма естетског доживљаја” биће одржано у четвртак, 7. априла 2022. у просторијама Катедре за нове ликовне медије са почетком у 10 часова.

Марко Гошовиц́ рођен је у Подгорици 1987. године. Завршио је основне, специјалистичке и магистарске студије из области аудиовизуелне продукције на Факултету визуелних умјетности на Универзитету „Медитеран“ у Подгорици. На истом Факултету је тренутно запослен као доцент из области „креативних индустрија“ где је ангажован на предметима звука, музичке продукције и дигиталне културе. Као један од добитника стипендије Министарства науке Црне Горе у 2020. уписао је докторске студије на Универзитету Доња Горица (Филозофски факултет) са следећом темом истраживања: „Црногорски мостови – грађевине и звук“.

Похађао је многе конференције, семинаре, курсеве, тренинг школе и радионице у Црној Гори, региону и иностранству, а аутор је бројних пројеката и изложби из области креативних индустрија.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.