Scroll Top

Конкурс за све студенте ликовних уметности

IG i FB Konkurs IZLAŽEM PRVI PUT (1)
}}

Конкурс за све студенте ликовних уметности

Дом Јеврема Грујића у Београду објавио је конкурс за пројекат „Излажем први пут”, који је прошле године имао своју премијеру. Конкурс је намењен студентима основних студија уметности. Реализацију конкурса подржао је Град Београд.

Конкурс је отворен од 26. маја до 15. августа 2022. године.

ПРИЛИКА ЗА МЛАДЕ СТУДЕНТЕ КОЈИ НИСУ НИКАДА ИЗЛАГАЛИ
Пријаве треба да садрже: основне податке (име и презиме / годиште / годину студија / универзитет / факултет / катедру), кратку биографију (не више од пола стране А4 формата)), ПДФ или WеТрансфер линк (у оквиру мејла) са једним радом или максимум пет радова којима се кандидат пријављује на конкурс, те податке о раду (назив, техника, година, димензија и неколико реченица које га описују).

Пријаве слати на имејл-адресу: domjevremagrujica@gmail.com.

Учесници конкурса добиће потврду о пријему пријаве у року од једног дана, а уколико им којим случајем не стигне, могу позвати на број телефона: 011/40-73-612.

Пролећним конкурсом „Излажем први пут” Дом Јеврема Грујића пружа прилику младим уметницима да своје радове представе и изложе по први пут и уједно стекну искуство, које ће им бити од великог значаја за даље школовање и рад.

По завршетку конкурса, у септембру ће бити одржана изложба на којој ће бити представљени млади уметници.

Као заштићени споменик културе Града Београда и активан културни центар, Дом Јеврема Грујића је од отварања, 2015. године, излагао радове младих који су тек закорачили у свет уметности. И ове године желели су да се фокусирају на студенте основних студија са неког од уметничких факултета или катедри које се баве уметношћу, а једини услов је да до сада нису излагали своје радове ван (организације) факултета.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.