Scroll Top

Изложба студената вајарства “Скице, скулптуре и звук”

izlozba vajari mart
}}

Изложба студената вајарства “Скице, скулптуре и звук”
Понедељак 18.03.2024. у 19.00
СКЦНС Фабрика

Изложба студената вајарства “Скице, скулптуре и звук”

Изложба студената вајарства Катедре за вајарство Департмана ликовних и примењених уметности под називом “Скице, скулптуре и звук”, биће отворена у понедељак 18. марта у СКЦНС Фабрици са почетком у 19 часова.

Изложба представља пресек једне генерације и отварање специфичног прозора у то како млади виде уметност: скулптуру, цртеж, музику, односно на који начин се баве питањем портрета тј. фигурације.

На изложби ће бити приказане тродимензионалне форме и скице, а представиће се и бенд састављен од студената са Академије.

Изложба обухвата радове Милана Бањанина, Јоване Џелебџић, Ларе Зелди-Добаи, Доситеја Здравковића и Михаила Лукића, који су вајарство у класи професора Николе Мацуре уписали 2022/2023. године, а ови радови настали су на њиховој другој години студија.

Поставка ће моћи да се погледа до 27. марта, сваког радног дана од 10 до 18 часова.

Улаз је бесплатан.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.