Scroll Top

Недеља отворених врата на Академији уметности Нови Сад (РАСПОРЕД КОНСУЛТАЦИЈА)

}}

Недеља отворених врата на Академији уметности Нови Сад
11-15. март 2024.

Недеља отворених врата на Академији уметности Нови Сад (РАСПОРЕД КОНСУЛТАЦИЈА)

Свечано отварање манифестације “Недеља отворених врата” на Академији уметности и пријем средњошколаца биће одржан у понедељак, 11. марта 2024. у Мултимедијалном центру Академије уметности (Ђуре Јакшића 7) са почетком у 10 часова.

Посетиоце манифестације „Недеља отворених врата“ на пријему ће поздравити проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности Нови Сад.

Након обраћања декана, пристуни ће имати прилику да се упознају и разговарају са професорима и студентима о пријемним испитима, начину студирања, а такође ће им бити представљени и студијски програми који се реализују на Академији.

Средњошколци ће на свечаном пријему добити распореде предавања којима ће моћи да присуствују током недеље, као и да се консултују са професорима у вези са полагањем пријемног испита.

Такође, кроз недељу отворених врата сви заинтересовани добијају прилику да учествују у наставном процесу што ће им омогућити да се боље упознају са начином студирања, као и са будућим колегама и професорима.

Академија уметности кроз манифестацију “Недеља отворених врата” отвара своја врата за средњошколце и све заинтересоване за студије у сва три објеката на Петроварадинској тврђави, у Косовској 33 и у објекту који се налази у Ђуре Јакшића 7.

Распоред консултација у оквиру Недеље отворених врата можете погледати ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.