Scroll Top

Недеља отворених врата на Академији уметности у Новом Саду

otvorena-vrata-2019-VELIKI-BANER (2)
}}

Недеља отворених врата
18 – 22. фебруар 2019.
Академијa уметности
Нови Сад

Свечано отварање манифестације “Недеља отворених врата” на Академији уметности и пријем средњошколаца биће одржан у понедељак, 18. фебруара 2019. у Мултимедијалном центру Академије уметности са почетком у 9 часова.

Средњошколце и све заинтересоване ће на пријему поздравити проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности.

Након свечаног дела. посетиоци Академије имаће прилику да се упознају и разговарају са професорима и студентима о пријемним испитима, начину студирања итд.,а такође ће им бити представљени и студијски програми који се реализујуна Академији.

Средњошколци ће у понедељак на свечаном пријему добити распореде предавања којима ће моћи да присуствују током недеље, као и да се консултују са професорима у вези са полагањем пријемног испита.

Такође, ђаци ће имати прилику да учествују у наставном процесу што ће им омогућити да виде како се студира и како са нашим студентима раде врсни уметници – професори Академије уметности у Новом Саду.

Академија уметности у Новом Саду кроз манифестацију “Недеља отворених врата” отвара своја врата за средњошколце и све заинтересоване за студије у сва три објеката на Петроварадинској тврђави, у Косовској 33 и у објекту који се налази у Ђуре Јакшића 7.

РАСПОРЕД НЕДЕЉЕ ОТВОРЕНИХ ВРАТА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.