Недеља отворених врата на Академији уметности у Новом Саду

otvorena-vrata-2019-VELIKI-BANER (2)
}}

Недеља отворених врата
18 – 22. фебруар 2019.
Академијa уметности
Нови Сад

Свечано отварање манифестације “Недеља отворених врата” на Академији уметности и пријем средњошколаца биће одржан у понедељак, 18. фебруара 2019. у Мултимедијалном центру Академије уметности са почетком у 9 часова.

Средњошколце и све заинтересоване ће на пријему поздравити проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности.

Након свечаног дела. посетиоци Академије имаће прилику да се упознају и разговарају са професорима и студентима о пријемним испитима, начину студирања итд.,а такође ће им бити представљени и студијски програми који се реализујуна Академији.

Средњошколци ће у понедељак на свечаном пријему добити распореде предавања којима ће моћи да присуствују током недеље, као и да се консултују са професорима у вези са полагањем пријемног испита.

Такође, ђаци ће имати прилику да учествују у наставном процесу што ће им омогућити да виде како се студира и како са нашим студентима раде врсни уметници – професори Академије уметности у Новом Саду.

Академија уметности у Новом Саду кроз манифестацију „Недеља отворених врата“ отвара своја врата за средњошколце и све заинтересоване за студије у сва три објеката на Петроварадинској тврђави, у Косовској 33 и у објекту који се налази у Ђуре Јакшића 7.

РАСПОРЕД НЕДЕЉЕ ОТВОРЕНИХ ВРАТА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЕ.

Сличне вести