Scroll Top

Oбавештење о почетку наставе у зимском семестру 2021/22.

scren2
}}

Oбавештење о почетку наставе у зимском семестру 2021/22.

Уважени студенти и колеге!

Настава на Академији уметности ће почети у понедељак, 4. октобра, као што је предвиђено календаром.

Целокупна практична настава ће се одвијати у учионицама. Теоријска настава за мање групе се такође може одвијати у учионицама, док ће се предмети који окупљају већи број студената предавати на даљину. Све ово ће бити назначено у распореду.

У свим зградама Академије је неопходно доследно поштовање противепидемијских мера (ношење маски у свим затвореним просторима, редовно проветравање и држање дистанце). Позивамо студенте да се вакцинишу и тиме смање могућност преношења вируса.

Подсећамо да само од нас зависи да ли ће настава моћи да се одвија нормално у наредном периоду, или ћемо бити принуђени да опет празнимо зграде факултета, што се у случају Академије уметности увек лоше одрази на наставни процвес, ма колико се сви трудили.

Желимо свима срећан почетак школске године! Чувајте себе и друге!

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.