Scroll Top

Представа „Врпца“ Александре Аризановић најбоља на првом Фестивалу сценског покрета и корeодраме у Косовоској Митровици

Arizanovic A a
}}

Представа „Врпца“ Александре Аризановић најбоља на првом Фестивалу сценског покрета и корeoдраме  у Косовоској Митровици

Представа „Врпца“ Александре Аризановић најбоља је представа и добитница је Гранд при награде првог Фестивала сценског покрета и кореодраме (Фестивал Спик) у Косовоској Митровици.

Жири је једногласно донео одлуку. Од шест представа у такмичарском делу програма Фестивала сценског покрета и кореодраме једна се посебно издвојила. Ако је сам живот уметности, онда све оно што је истински, животно у стварању приказује, не може бити ништа друго до њене лепоте. Као таква она остаје да у нама живи, да нас активно изнутра умива и прочишћава, да нас брани од нас самих и бодри да са одушевљењем спознајемо сваки тренутак живота у себи и љубави, јер смо сада живи.

Жири у саставу: Миодраг Крчмарик, ред. проф. на Драмском одсеку Факултета уметности, Универзитет у Приштини, Косовска Митровица – председник жирија, Ферид Карајица, ред. проф. на Факултету драмских уметности у Београду и Александра Вељковић, доц. на Академији уметности Нови Сад.

 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.