Scroll Top

Рад проф. Владана Јолера укључен у колекцију Музеја модерне уметности (МоМА) у Њујорку

vladan joler
}}

Рад проф. Владана Јолера укључен у колекције Музеја модерне уметности (МоМА)  у Њујорку

Рад проф. Владана Јолера са Катедре за нове ликовне медије Академије уметности Нови Сад укључен је у колекције  Музеја модерне уметности (МоМА) у Њујорку,  Музеја Викторије и Алберта и Музеја дизајна у Лондону, а такође је део сталне поставке Центра Ars Electronica и излагани су на више од стотину међународних изложби, укључујући институције и догађаје као што су: ЗКМ, XXII Милански тријенале‎, HКW, Бечки бијенале, V&А, Transmediale, Ars Elektronica, Biennale WPO, Шенженско друштво за дизајн (Кина), Хјундаи Моторстудио у Пекингу, МОNA, Glassroom, La Gaite, Luriquе, те Савет Европе у Стразбуру и Европски парламент у Бриселу.

Овај рад освојио је и награду Дизајн године за 2019. годину додељену од стране Музеја дизајна у Лондону и S+Т+АRТS ’19, почасно признање додељено од стране Европске комисије и Центра Ars Electronica.

Детаљније информације можете прочитати ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.