Scroll Top

Свечани пријем 44. генерације студената Академије уметности

Dekan brucosi 1
}}

Свечани пријем бруцоша
Академија уметности
Мултимедијални центар
Ђуре Јакшића 7

На основне студије Академије уметности свечано је данас примљено 186 студената који су уједно и 44. генерација од оснивања Академије, 1974. године.

Новој генерацији у Мултимедијалном центру обратио се проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности који је том приликом исказао задфовољство бројем уписаних студената и нагласио да студије на Академије се разликују од осталих факултета, јер се ради у малим групама где појединачни и креативних аспекти сваког студента долазе до изражаја.
-Академија уметности најуспешнији је факултет на Универзитету у Новом Саду по броју дипломираних студената и негује посебан однос са студентима који је пре свега колегијалан – истакао је проф. Бокан на свечаном пријему бруцоша.

Програм је употпунио наступ Иване Дамјанов, студенткиње 2. године клавира, у класи професора Милана Миладиновића која је извела композицију „Мефисто валцер“ Франца Листа.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.