Scroll Top

Уручене награде за научне и стручне радове Универзитета у Новом Саду

Nagradjeni studenti
}}

Уручене награде за научне и стручне радове Универзитета у Новом Саду

Александри Вукадиновић, Тамашу Киш и Јовани Ковачевић, студентима Департмана музичке уметности свечано су данас уручене награде за научне и стручне радове Универзитета у Новом Саду у школској 2020/2021. години. Награду је студентима у Амфитеатру Ректората Универзитета у Новом Саду уручила проф. др Сања Кузмановић Подунавац, проректор за наставу и студентске активности.

Ментори награђених студентских научних и стручних радова су проф. др Ира Проданов, проф. др Наташа Црњански и доц. др Валентина Радоман.

Награде су додељене на основу реализованог Конкурса за израду научних и стручних радова студената у школској 2020/2021. години, а Сенат Универзитета је на основу предлога комисија за оцену радова донео одлуку о додели награда на седници одржаној 29. априла 2021. године.

За научне и стручне радове у школској 2020/2021. години, награђено је укупно 40 студената Универзитета у Новом Саду и то са Филозофског факултета, Економског факултета у Суботици, Медицинског факултета, Природно-математичког факултета, Академије уметности, Грађевинског факултета у Суботици и Техничког факултета „Михајло Пупин“ у Зрењанину.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.