УСПЕШНО ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ ЦРТЕЖ – ПОЉЕ ЛИЧНОГ-ИНТИМНОГ ТРАГА-ЊА / ДНЕВНИКА ДОЦ. БИЉАНЕ ЈЕВТИЋ У КЦ ЛАБ

Biljana Jevtic
}}

Представљaње пројекта
Цртеж – поље личног-интимног трага-ња/дневника
доц. Биљане Јевтић
КЦ Лаб

У понедељак 12.11.2018. у 20 часова, у Културном центру Лаб, Биљана Јевтић, доц. Академије уметности у Новом Саду на Департману ликовних уметности представила је са великим успехом пројекат „Цртеж – Поље личног-интимног трага-ња / дневника“ који је настао у сарадњи са студентима Академије уметности у оквиру избора најуспешнијих семинарских радова/индивидуалних задатака на тему „Дневник“ на предмету Цртање са технологијом. О успешном представљању и убедљивој запажености пројекта „Цртеж – Поље личног-интимног трага-ња / дневника“ доц. Биљане Јевтић, као и о успешној сарадњи Академије уметности у Новом Саду и КЦ Лаб, сведочи својеврсна публикација каталога документованих изложених студентских радова, која чини саставни део пројекта.

Пројекат „Цртеж – Поље личног-интимног трага-ња / дневника“ је резултат иницијативе Биљане Јевтић, доцента АУНС, да се кроз факултетску – универзитетску  и уметничку размену студената учврсти и продуби већ постојећа веза и сарадња Академије уметности у Новом Саду и КЦ Лаб. У плану је да се у оквиру излагачких циклуса презентују најуспешнији семинарски радови/индивидуални задаци/пројекти студената.

Учесници/Студенти III године основних студија Академије уметности у Новом Саду: Богдан Симеуновић, Сара Масникоса, Јелена Бурсаћ,  Милош Бибић, Марија Ранковић, Лидија Крњајић и Кристина Божовић

Пројекат „Цртеж – Поље личног-интимног трага-ња/дневника“ доц. Биљане Јевтић је део програма сарадње Академије уметности у Новом Саду и КЦ Лаб.

Публикацију каталога можете погледати ОВДЕ.

Сличне вести